Training

Op 20 en 21 september 2017 geef ik een Lightroom training bij DMW :
https:/www.dwmtrainingen.nl

 

 

Mijn Lightroom videotraining is te koop bij Everlearn:

https://www.everlearn.nl/

 

 

Ut eget felis

Ut eget felis2

Ut eget felis3

Adobe Muse is een programma waarmee je je eigen website kunt vormgeven zonder iets van code te begrijpen. Wil je net iets anders als de standaard templates dan biedt Muse de oplossing. Binnen een dag kun je een website klaar hebben als je de content hebt en weet wat je wilt.

 

Voor mensen die al met InDesign werken is het programma nog veel sneller te leren.

 

Deze Website is in Muse gemaakt.

Lightroom is speciaal gemaakt voor de fotograaf.

 

Naast het bewerken van foto's helpt het bij het archiveren en terug zoeken van opnamen. Er zijn verschillende output mogelijkheden zoals het maken van boeken, prints, webgallery of slideshow. Ook kun je je foto's direct publiceren op bijvoorbeeld facebook.

 

Met behulp van Lightroom Mobiel voor de tablet en telefoon heb je je bestanden overal bij je. Je kunt ook opname 'thetered schieten' dit betekent dat je rechtstreeks naar de computer schiet.

 

Wat is het verschil tussen Photoshop en Lightroom?

 

In lightroom kun je hele reeksen van foto's op dezelfde manier bewerken. Het is niet mogelijk meerdere foto's in elkaar te monteren. Uiteraard kun je vanuit Lightroom foto's wel in Photoshop openen.

 

 

 

Photoshop is als beeldbewerkings-programma algemeen bekend. Het programma bestaat inmiddels 25 jaar en er zijn enorm veel mogelijkheden bij gekomen naast de oude vertrouwde gereedschappen.

 

 

 

InDesign is van origine bedoeld voor de opmaak van magazines, brochures, flyers; drukwerk.

 

Tegenwoordig is het ook mogelijk pdf's met interactiviteit, e-pubs of een DPS te maken in InDesign. Dit biedt veel nieuwe mogelijkheden en vraagt om een andere kijk op ontwerp omdat transparantie en beweging tot de mogelijkheden behoren.

Als Adobe Certified Expert en Instructor geef ik trainingen, advies, cursussen, workshops en presentaties aan bedrijven, particulieren, fotografen en kunstenaars.

 

De prijs van een training hangt af van de groepsgrootte,
de locatie, het al dan niet gebruik van eigen software en computers en het aantal uren.

 

De trainingen kunnen helemaal aangepast worden aan uw vraag.

 

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.